Vi bygger framtidens uppkopplade arbete

med marknadsledande lösningar för portföljhantering och work management

Planview gör det möjligt för organisationer att gå från idéer till resultat, vilket gör att man snabbare uppnår det som är viktigast. Vårt fullständiga utbud av lösningar för portföljhantering och arbetshantering skapar ett organisatoriskt fokus på de strategiska resultat och ger teamen möjlighet att utföra sitt bästa arbete, oavsett hur de arbetar. Den omfattande Planview plattformen och framgångsmodellen för företag gör det möjligt för våra kunder att snabbt ta tillvara möjlighet och leverera konkurrenskraftiga produkter, tjänster och kundupplevelser.

Digitala transformationer driver resultaten. Planview driver digitala transformationer.


  • Digital transformation och fokus på kundupplevelsen kan generera en ökning på 20 –30 % av kundnöjdheten och ekonomiska vinster på 20–50 %.


    McKinsey & Company

  • Digitalt mogna företag är 23 % mer lönsamma än mindre mogna företag.


    Massachusetts Institute of Technology

  • 70 % av de digitala transformationerna misslyckas.


    McKinsey & Company

När företag strävar efter att differentiera, överleva, utvecklas och förändra sina marknader, ökar digitaliserings- och omvandlingsinitiativen.Tyvärr lyckas många av dessa initiativ inte uppnå de avsedda resultaten.Planview-plattformen levererar funktioner för strategisk portföljhantering, agil planering för företag, hantering av värdeströmmar och projektporföljer som har gjort det möjligt för många av de största företagen i världen att uppnå framgångsrika och effektiva transformationer.

MIK + ONE PODCAST

Från projekt till produkt

Följ med Mik Kersten, Planview CTO och författare till ProjeCt to Product när han sitter ner med ledare och innovatörer inom programvaruleverans och diskuterar hur de levererar värde och driver digitala transformationer i sina organisationer.

Bläddra bland poddavsnitt
Mik

Dr. Mik Kersten

Chief Technology Officer, Planview

Planview är en erkänd innovatör och branschledare

Planview har om och om igen uppmärksammats för våra bidrag till innovation inom portföljhantering och Work Management, vilket gör oss till en unik partner för att påskynda omvandlingen. Se vad branschanalytikerna har att säga.

Våra lösningar för portföljhantering och Work Management ökar möjligheterna för över 4500 kunder och 2.6 miljon användare världen över

“While transformation is largely dependent on culture and behavior, it also requires the right people, process, and tools. Planview enables NatWest [formerly RBS] to maintain a controlled environment and provide transparency of delivery across our Agile teams. At the same time, we are able to track the main-level financial data, outcomes, and business cases, and ultimately the delivery of value throughout our business domains (value streams). You don’t go from one end of the Agile journey in one go. It’s a transition, step by step, and Planview is helping us get there.”

NatWest-Logo-2014-2016

Steve Marjot

Head of Change Centre of Excellence, NatWest

"Vårt mål är enkelt: att vara anpassningsbara och öppna för förändring. Därför utvecklar vi kontinuerligt vår produktportfölj och våra affärsmodeller på våra många platser. Det låter oss vara framåtsträvande i hur våra team samarbetar och prioriterar arbete beroende på plats. Med Planview innebär vårt strategiska partnerskap att vi har en nära arbetsrelation som sträcker sig långt utöver en enkel programvara. Vi älskar hur snabbt vi kan tillämpa nya arbetsmodeller till våra verksamhetsprocesser, organisationsroller och ansvarsområden och till våra mått."

Flowserve Corporation

Eric van Gemeren

Chief Transformation Officer, Flowserve Corporation

UPPKOPPLADE SAMTAL

Utforska styrkan i att vara uppkopplad

Ett företags styrka beror på uppkopplingen mellan de ingående komponenterna – mellan team och planer, idéer och leverans samt mellan möjligheter och påverkan.

Följ med Planviews VD Razat Gaurav då han möter framstående tankeledare och samtalar om hur Uppkopplat arbete gör det möjligt för företagen att korta vägen till det som prioriteras högst.

Kolla nu • Utforska styrkan i att vara uppkopplad
Mark Fields

Avsnitt 2

Mark Fields

Tidigare President and Chief Executive Officer of Ford Motor Company

Chairman, Planview Board of Directors

Planview-bloggen

Insight from subject matter experts

Är du redo att utforska hur Planview kan hjälpa din organisation att driva på snabb leverans i enlighet med strategin?

Läs mer

Planview har ett uppdrag: att utveckla framtidens uppkopplade arbete. Våra lösningar gör det möjligt för organisationer att koppla ihop verksamheten från idéer till resultat, vilket ger företag möjlighet att påskynda uppnåendet av det som är viktigast. Planviews fullständiga spektrum av lösningar för portföljhantering och work management skapar ett organisatoriskt fokus på de strategiska resultat som är viktiga och ger team möjlighet att utföra sitt bästa arbete, oavsett hur de arbetar. Den omfattande Planview-plattformen och framgångsmodellen för företag gör det möjligt för kunderna att leverera innovativa, konkurrenskraftiga produkter, tjänster och kundupplevelser. Planview har sitt huvudkontor i Austin, Texas, USA med kontor runt om i världen och har fler än 1 300 anställda som stödjer 4 , 500 kunder och 2,6 miljoner användare över hela världen.